Μέλι από άνθη πορτοκαλιάς που βραβεύτηκε με το Διεθνές Βραβείο Υψηλής Γεύσης που απονεμήθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης στις Βρυξέλλες το 2024. Η επιτροπή αποτελείται από περισσότερους από 200 ανεξάρτητους επαγγελματίες ειδικούς στη γεύση από περισσότερες από 20 χώρες, διακεκριμένους σεφ και σομελιέ με αναγνώριση από τη «Γκουίντα Μισλέν» και το «Γκωλτ Μιλό».
Μέλι από άνθη πορτοκαλιάς που παράγεται από το νέκταρ του άνθους της πορτοκαλιάς (Citrus spp) και του μανταρινιού.
Το χρώμα του είναι πολύ ανοιχτό κεχριμπάρι, με έντονο άρωμα και λεπτή γεύση με οξείες νότες.
Ισπανικό μέλι. Μέλι από άνθη ενός μόνο λουλουδιού (θυμάρι, δεντρολίβανο, άνθη πορτοκαλιάς, λεβάντα, λεμόνι και άλλα) ή από πολλά άνθη.
Ειδικές ποικιλίες μελιού όπως βιολογικό μέλι δάσους ή βιολογικό μέλι κάστανου.
Διαθέσιμο και γύρη.
Μέλι δεντρολίβανου. Είναι το μέλι που παράγεται από το νέκταρ του άνθους του δεντρολίβανου (Rosmarinus officinalis L.). Το χρώμα του είναι πολύ ανοιχτό κεχριμπάρι, το άρωμά του είναι λίγο έντονο, η γεύση του είναι πολύ γλυκιά και το άρωμά του είναι πολύ ευχάριστο.
Συλλέγεται την άνοιξη. Το δεντρολίβανο είναι ένα τυπικά μεσογειακό φυτό, αλλά πουθενά αλλού δεν σχηματίζει τις μεγάλες φυτικές μάζες που εμφανίζονται στην Ισπανία. Για αυτόν τον λόγο, αυτό το μέλι είναι μοναδικό και πολύ εκτιμημένο από όλους τους καταναλωτές.
Ισπανικό μέλι. Μέλι από ένα μόνο λουλούδι (θυμάρι, δεντρολίβανο, άνθη πορτοκαλιάς, λεβάντα, λεμόνι και άλλα) ή από πολλά λουλούδια.
Ειδικές ποικιλίες μελιού όπως βιολογικό δασώδες μέλι ή βιολογικό μέλι κάστανου.
Διαθέσιμο και γύρη.